Bilete de avion din Chisinau catre Moscova

De la 357€

Când să zbori la Moscova ca să economiseşti

prices: 357€ - 375€

Din Chisinau către Moscova

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Moscova este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 17 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Moscova în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2024-03-12

Cel mai ieftin zbor

357 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Moscova găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 12 martie 2024, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Moscova: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Moscova dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

12 mar.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
17h 4m
De la
357€
7 mar.
KIV
Chisinau
MOW
Moscova
17h 4m
De la
375€

Avia bilete spre Moscova

Zboruri spre Moscova care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Destinația: Moscova Dacă te macină insomnia poate îți cauți un bilet la avion spre ”orașul care nu doarme”? Da, Moscow never sleeps. Și da, nu s-a construit din prima (Москва не сразу строилась). Cu străzile sale imense, arhitectura impunătoare, mixul sovietic, post-sovietic și modern situate pe râul cu același nume, Moscova, acest oraș înseamnă viață, vibrație și dinamism.

Cel mai bun timp ca să descoperi Moscova Deși extrem de friguroase, iernile moscovite au un farmec aparte, astfel că poți opta pentru lunile Decembrie, Ianuarie, Februarie. Plus că ai și cel mai avantajos preț. În această perioadă costul mediu pentru un bilet avia cu destinația Chișinău – Moscova este 100 euro.

Cu ce obiectiv îți începi vizita? Bineînțeles, începi cu Kremlinul. Făcînd parte din Patrimoniul Mondial, acesta reprezintă o fortăreață străveche cu patru catedrale, patru palate, un zid și multe turnuri. Situat chiar în centrul orașului, lângă Piața Roșie și catedrala Sfântului Vasile. Kremlinul te fascinează cu panorama magnifică asupra orașului ce poate fi admirată de pe turnul lui Ivan cel Mare, arhitectura bisericii ortodoxe sau colecția imensă de arme, armuri și bijuterii din Sala Armelor.

Direct din Kremlin îndreaptă-ți pasul spre faimoasa Piață Roșie, a doua cea mai mare piață din lume ca suprafață. Aici poți descoperi numeroase obiective turistice ca Mausoleul lui Lenin sau Muzeul de Istorie, poți participa la vreun festival sau concert organizat, poți să cumperi diverse obiecte de artizanat, suveniruri, bijuterii, obiecte vestimentare, dar și produse alimentare, inclusiv bucate tradiționale rusești.

Un alt faimos monument al Moscovei este Catedrala Sfântului Vasile. Viu colorată, cu cupolele sale în forma unor bulbi de ceapă ce o face un monument unic, Catedrala Sfântului Vasile este un lăcaș de cult celebru în toată lumea și cel mai vizitat din întreaga Rusie. Din 1990 face parte din Patrimoniul UNESCO, iar arhitecții care au proiectat-o au rămas incognito până azi. Potrivit legendei, Ivan cel Groaznic i-a scos ochii arhitectului principal pentru ca acesta să nu mai poată proiecta o asemenea frumusețe în alt loc.

Regimul de vize pentru a călători la Moscova. Pentru a călători în Federația Rusă cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de viză, cu condiția că nu vor depăși termenul de ședere de 90 zile cumulativ. Despre condițiile de acordare a vizei, tipurile acesteia, cetățenii căror state au obligația de a obține viză, precum și aplicarea pentru viză în Federația rusă află pe https://ivisaonline.com/ru/russian-visa.

Cel mai potrivit timp de a vizita Moscova

Clima Moscovei este umedă, moderat-continentală.  Temperatura medie anulă înregistrează +5,8 grade, cu minime de până la -7 grade și maxime de +24.

Chisinau

31 May 2023
19°C min
19°C max

Moscova

31 May 2023
13°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Moscova

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Moscova

Sheremetyevo

30km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Domodedovo

42km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Vnukovo

28km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Zhukovsky

35km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Cel mai aglomerat este Aeroportul Internațional Sheremetyevo (SVO), are patru terminale de pasageri și un terminal privat. Distanța de la terminalul ”A” până la traseul rutier principal (МКАД) este de 13 km, iar de la ”D”, ”E” și ”F” – 9 km. De la acest aeroport de poți deplasa către oraș cu transportul public: autobuze Nr. 851, 817, 41, 43, 62 (cost – 55 ruble rusești); maxi-taxi № 949, 948; trenurile electrice ”Aeroexpress – de la terminalul ”B” până la stația de metrou, taxi – costul serviciului este în mediu 14 euro sau poți comanda un transfer individual (de la 28 euro) prin intermediul KiwiTaxi și Intui.Travel. Pentru a ajunge de la aeroport SVO în centrul orașului ai nevoie în mediu de 35 minute. Asta dacă nu luăm în calcul ambuteiajele care pot dura ore în șir.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Moscova

Companii care zboară spre Moscova

test

Profil