Bilete de avion din Chisinau catre Verona

De la 93€

Când să zbori la Verona ca să economiseşti

prices: 93€ - 290€

Din Chisinau către Verona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Verona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Verona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2023-09-28

Cel mai ieftin zbor

93 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Verona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 14 noiembrie 2023, iar zborul va fi operat de Aegean Airlines.

Verona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Verona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

14 nov.
KIV
Chisinau
VRN
Verona
29h 29m
De la
93€
28 nov.
KIV
Chisinau
VRN
Verona
29h 29m
De la
102€
21 nov.
KIV
Chisinau
VRN
Verona
29h 29m
De la
108€
5 dec.
KIV
Chisinau
VRN
Verona
29h 29m
De la
108€
12 dec.
KIV
Chisinau
VRN
Verona
29h 29m
De la
108€
6 nov.
KIV
Chisinau
VRN
Verona
35h 9m
De la
113€

Avia bilete spre Verona

Zboruri spre Verona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să-ți iai bilet la Verona?

Plănuiești o călătorie în Italia, dar nu ești sigur care oraș-destinație să alegi? Vrei să admiri tradiția arhitecturală, edificiile istorice și bogăția culturală italiană? Îți dorești ca fiecare poză făcută să arate ca o operă de artă și preferi o destinație cât mai puțin aglomerată și agitată? Atunci, Verona corespunde tuturor criteriilor.

Verona este un oraș situat în partea nordică a Italiei. Orașul este faimos, în primul rând, pentru bogăția sa culturală și artistică. Dacă ești iubitor de artă, în special de teatru, stagiunea lirică în aer și perioada când se pun în scenă două din cele mai vestite piese a lui William Shakespeare : Romeo și Julieta și Cei doi tineri din Verona, reprezintă timpul potrivit să vizitezi Verona. E vorba de luna iunie.

Obiective turistice.

Două dintre cele mai renumite obiective turistice de la Verona le constituie Arena din Verona și Casa Julietei.

Arena reprezintă unul dintre cele mai bine păstrate amfiteatre din Italia care este activ. Arena a fost construită în anii 290 e.n., în perioada domniei lui Diocletian. Aceasta conține 44 de rânduri de scaune și poate acomoda 22 000 de spectatori. În perioada Iulie-August aici se desfășoară Festivalul de Operă din Verona, unul din cele mai majore evenimente muzicale din Europa. Biletul de intrare este de €10 de persoană, iar pentru minorii până la vârsta de 7 ani-intrarea este gratuită. Arena este situată în centrul Pieței Bra (Piazza Bra). Este al treilea după mărime amfiteatru din lume, după Colosseo și amfiteatrul situat în Santa Maria Capua Vetera. Arena din Verona este considerată cel mai vizitat teatru de operă de pe planetă, primind anual peste 600 000 de spectatori.

Casa Julietei. Probabil Verona este cunoscută internațional datorită faptului că este locul de desfășurare a acțiunilor din piesa-tragedie a lui William Shakespeare „Romeo și Julieta”. La începutul secolului 20, iubitorii acestei piese erau curioși să viziteze locul unde s-a desfășurat povestea de dragoste a eroilor tragediei date. Atunci, băștinașii le indicau clădirea cu o ogradă mare unde puteau intra mai mulți turiști odată. În 1930, orașul a construit în ograda clădirii date, faimosul balcon, iar câteva decenii mai târziu, au adăugat și statuia de bronz a Julietei. Deși piesa dată este rezultatul imaginației dramaturgului, orașul a dezvoltat și susținut ideea de a transforma locul dat într-o atracție turistică și chiar a format o echipă de secretare a Julietei. Secretarele Julietei răspund la scrisorile lăsate în zidul clădirii Casei Julietei, acestea fiind adresate Julietei mitice.

Piazza delle Erbe este o altă locație turistică demnă de vizitat. Aceasta este situată în inima centrului istoric a Veronei și e construită în forma unui diamant. Dacă îți dorești o mică gustare sau un prânz delicios cu un peisaj fascinant, atunci Piazza delle Erbe îți este destinația. Aceasta găzduiește o piață de fructe și legume, diverse cafenele și restaurante, havuzuri și statui de marmură (printre care și statuia Madonei de Verona).

Italia este cunoscută drept țară religioasă și, respectiv bisericile și catedralele sale sunt de o arhitectură deosebită și grandoare unică. Catedrala din Verona reprezintă una din cele mai vechi construcții religioase din oraș. Catedrala din Verona este dedicată Preacuratei Maria. Altarul principal și capelele principale sunt decorate cu picturi ce reprezintă scene religioase, pictate în stil renascentist. Atât în exterior, cât și în interior, catedrala este decorată cu diverse statui, vitralii și icoane. Pe partea dreaptă a altarului principal se alfă un organ auriu imens la care se interpretează cântece religioase în timpul slujbei, sunetul acestuia acoperind toată catedrala și fascinînd ascultătorii.

Când e mai bine să zbori la Verona?

Ai început să te convingi că Verona ar fi orașul potrivit pentru călătoria ta. Deja ți-ai început a imagina cum vei petrece această vacanță, dar nu știi când e mai bine să o realizezi, îți sugerăm noi. Dacă iubești căldura și plimbările serale sub cerul clar, atunci cele mai favorabile luni pentru călătoria ta ar fi perioada între Iulie-August. Aceste luni sunt calde și fără ploi ambundente. Însă dacă vrei să prinzi perioada când străzile și centrul istoric nu sunt aglomerate și prețurile sunt mai mici, atunci călătoria ta ar trebui să se desfășoare în perioadele Aprilie-Iunie sau Septembrie-Octombrie.

Vrei un bilet la un preț avantajos? Dacă planifici călătoria din timp, poți procura biletul aerian cu doar €40 într-o singură direcție, cu zbor direct de 2h 25m.

Cel mai potrivit timp de a vizita Verona

În general, verile sunt moderat calde, iernile sunt reci, umede și se formează des ceață. Cantitatea anuală de ploi este mică. Cea mai caldă lună este Iulie. Temperaturile variază de la 30℃ ziua la 20℃ noaptea. Cea mai rece lună a anului este Ianuarie. Temperaturile variază de la 7℃ ziua la 0℃ noaptea. Lunile cu o cantitate de ploaie mai abundentă sunt Noiembrie, Aprilie și Mai, iar luna cu cel mai puternic vânt este Noiembrie.

Chisinau

02 Oct 2023
21°C min
24°C max

Verona

02 Oct 2023
25°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Verona

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Verona

Aeroportul Villafranca

10 km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Sunt 3 modalități de a te deplasa de la aeroportul Verona Villafranca în centrul orașului: cu autobuzul, taxiul sau mașina închiriată. Cu autobuzul vei ajunge în centrul timp de 25 minute și biletul te va costa €6, valabil 75min. Autobuzele circulă cu o frecvență de 20-40min, iar biletele pot fi cumpărate direct de la șoferul autobuzului sau de la aparate speciale de bilete situate în aeroport. Cu taxiul, călătoria va dura 20 min, iar costul acesteia va fi de aproximativ €44. Taxiul este o alternativă potrivită pentru familii care au multe bagaje, pentru cei care nu cunosc limba și au frică de a se rătăci pe străzile Veronei în căutarea hotelului sau unei adrese anumite. Mașina închiriată te va costa de la €10 pe zi. În plus, trebuie să ai minim un an experiență de conducere, un card de credit de pe care vor fi suspendați €100-300 drept depozit. Toate amenzile, parcările, spălătoriile și benzina sunt achitate de către client.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Verona

Companii care zboară spre Verona

test

Profil