Bilete de avion din Chisinau catre Dortmund

De la 63€

Când să zbori la Dortmund ca să economiseşti

prices: 63€ - 292€

Din Chisinau către Dortmund

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Dortmund este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Dortmund în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2023-04-04

Cel mai ieftin zbor

63 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Dortmund găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 4 aprilie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Dortmund: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Dortmund dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
4 apr.
KIV
Chisinau
DTM
Dortmund
2h 44m
De la
63€
Wizz Air
23 ian.
KIV
Chisinau
DTM
Dortmund
2h 49m
De la
63€
Wizz Air
6 feb.
KIV
Chisinau
DTM
Dortmund
2h 49m
De la
63€
Wizz Air
30 ian.
KIV
Chisinau
DTM
Dortmund
2h 49m
De la
63€
Wizz Air
25 nov.
KIV
Chisinau
DTM
Dortmund
2h 49m
De la
63€
Wizz Air
2 dec.
KIV
Chisinau
DTM
Dortmund
2h 49m
De la
63€

Avia bilete spre Dortmund

Zboruri spre Dortmund care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Dortmund, iar returul îl găsești pe pagina Dortmund - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Dortmund sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Dortmund.

Cel mai potrivit timp de a vizita Dortmund

Temperatura in Dortmund variază astăzi de la 15°C până la 18°C

Chisinau

06 Oct 2022
21°C min
21°C max

Dortmund

06 Oct 2022
15°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Dortmund

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Dortmund

test

Profil