Bilete de avion din Chisinau catre New York

De la 263€

Când să zbori la New York ca să economiseşti

prices: 263€ - 1035€

Din Chisinau către New York

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către New York este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 12 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre New York în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu LOT Polish Airlines pe 2024-01-03

Cel mai ieftin zbor

263 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către New York găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 14 decembrie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air Malta.

New York: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către New York dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

14 dec.
KIV
Chisinau
NYC
New York
42h 4m
De la
263€
16 ian.
KIV
Chisinau
NYC
New York
30h 4m
De la
271€
13 feb.
KIV
Chisinau
NYC
New York
30h 4m
De la
280€
27 feb.
KIV
Chisinau
NYC
New York
30h 4m
De la
284€
25 ian.
KIV
Chisinau
NYC
New York
35h 49m
De la
285€
1 feb.
KIV
Chisinau
NYC
New York
35h 49m
De la
289€

Avia bilete spre New York

Zboruri spre New York care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce New York? Recunoaște, și tu ai privit o mulțime de filme americane, nu-i așa? Și tu ai visat să ai un job pe Times Square, să simți aglomerația urbană și pofta arzătoare de mișcare? Congrats, acum visul tău prinde realitate. Ia-ți un bilet spre New York și lasă-te copleșit de viața americană .

În linii generale, orașul nu are nevoie de o prezentare, căci el înglobează tot ceea la ce poți visa vreodată, ba chiar mai mult.Există numeroase activități, încât un sejur de o săptămâna nu va fi de ajuns. Orașul cuprinde cele mai importante centre comerciale de pe glob. De aici, a început evoluția culturii businessului. Orașul are o influență colosală din punct de vedere al educației, modei, mass-mediei, divertismentului, artei și muzicii. Este gazda celor mai influente personalități din America, pe care în orice moment le poți întâlni pe stradă. New York-ul reprezintă un mic univers aparte, este cel mai populat oraș din SUA și e considerat cel mai mare oraș din lume. Fiind extrem de mare, orașul este împărțit în cinci zone : The Bronx , Brooklyn , Manhattan, Queens și insula Staten Island, fiecare, în parte, avînd istoria și specificul său. La New York, vei vizita o mulțime de muzee de artă modernă, arhitectură uimitoare, blocuri zgârie-nori, care apropo, sunt clădirile de bază ale orașului, precum și numeroase posibilități de a face shopping, în special de-a lungul cartierului Madison Avenue. De asemenea, una dintre cele mai înalte clădiri din lume, se află tot aici - Empire State Building.

Obiective turistice. Recunoaștem, obiectivele turistice de la New York nu au un trecut atât de amplu ca istoria obiectivelor turistice din Europa, dar totuși, multe destinații ale metropolei americane merită atenția ta, iar acum, îți explicăm și motivul.

În primul rând, vizitează Statuia Libertății - aceasta a fost un cadou din partea guvernului Franței cu ocazia celor 100 de ani de la Independența Americii. Statuia a fost proiectată de către sculptorul francez Frederic-Auguste Bartholdi, iar fața statuii este proiecția mamei acestui sculptor. Legenda spune că corpul acesteia reflectă trupul unei prostituate. Cum ar fi, Statuia Libertății este simbolul Americii. Lady Liberty, cu țepi, ceea ce simbolizează cele 7 mări peste care trebuie să dăinuiască libertatea. În mâna stângă, ține o tablie cu Declararea Independenței, iar în dreapta, are o torță ce simbolizează iluminarea.

Indiferent de aglomerația și zgomotul orașului mereu treaz, New York a reușit să devină și o oază de liniște prin construcția parcului Central Park. Acesta se întinde pe o arie de 314 hectare și are în incinta sa o mulțime de patinoare, terenuri de golf, terenuri de baschet, havuzuri, terenuri de tenis și chiar o grădină zoologică. Perfect pentru a păstra liniștea și aerul curat într-o astfel de metropolă enormă.

Tot aici poți vizita și Central Park Zoo, Lopătăria, Bethesda Terrace, Statui, Sheep Meadow si Marele Gazon, Muzeul Metropolitan si Acul Cleopatrei, Strawberry Fields și Shakespeare Garden.

New York e orașul care nu doarme niciodată, convinge-te singur și vizitează Times Square: cea mai aglomerată piață din metropolă. Aceasta este recunoscută pentru panourile publicitare imense, pentru teatrele de aici, dar în mare parte, pentru oficiile și masivitatea de muncă zilnică. Cea mai celebră clădire această zonă este Paramount, o fostă clădire de teatru ce a găzduit staruri cu nume mari precum Fred Astaire sau Frank Sinatra.

Inevitabil, trebuie să mergi și la Brooklyn Bridge , adevăratul simbol al New York-ului. Podul face legătură între Manhattan și cel mai popular cartier: Brooklyn. La momentul inaugării sale, podul era primul cel mai mare pod din lume suspendat. Construcția lui a durat 14 ani, dar să fim sinceri, astăzi, este un adevărat trofeu pentru locuitorii New Yorlului. Sfat - vizitează această destinație pe timp de noapte. Vei fi uluit de frumusețe acestuia și de jocul de lumini.

Următorul obiectiv turistic este Muzeul de Artă Modernă MoMa. Construit de către familia Rokefeller, acesta este considerat cel mai important muzeu de acest gen din întreagă lume ce găzduiește lucrările marilor artiști precum Vincent Van Gogh, Picasso, Andy Warhol. Clădirea este construită într-un stil internațional unic pentru acea perioadă, adică înaintea Celui de-al 2-lea Război Mondial. Exact în timpul formării Modernismului. Prețul unei vizite este 25$, iar programul de lucru - zilnic e de la 10:30 până la ora 17:30.

Când e mai bine să zbori la New Yok? Dacă Miami poate fi vizitat în orice perioadă a anului, să știi că în NYK poți avea parte de o climă ca în Europa de Vest. Oricum ar fi, preferabil este o vizită în mai-iunie și toamna, septembrie-octombrie. Manhanttan, de exemplu, are o umiditate foarte înaltă în iulie-august, și n-ai vrea după o plimbare să te simți ca în Bangkok.

Sfatul nostru este să-ți planifici vacanța pentru luna octombrie, astfel poți admira culorile spectaculoase a toamnei în Central Park și poți evita cozile lungi de turiști de la muzee sau casele de artă. Totuși, iarna deși este frig, orașul capătă altă viață. În jur doar luminițe de Revelion și dacă ești norocos, prinzi și o zăpadă bună. Totul depinde de preferințele tale - New Yorkul mereu te va fascina.

Viza pentru SUA. Bun! Am stabilit perioada de plecare, locurile de vizită și prețurile, acum rămâne să discutăm despre viză. Este foarte important! Viza pentru SUA poate fi obținută la Ambasada Americii din RM, dar până a te programa la ambasadă, ai nevoie să parcurgi câțiva pași. În primul rând, stabilește tipul de viză, tu ai nevoie de Viză Turistică tip B. Pasul următor este achitarea care poate fi făcută conform planului de aici. Mai departe, trebuie să completezi formularul DS-160 . Aici trebuie maximă atenție la datele personale, căci nu pot fi modificate. Acum ești pregătit să faci programarea pentru ambasadă. Taxa pentru viză este 160$. Pentru detalii suplimentare click aici .

Cel mai potrivit timp de a vizita New York

New York are o climă subtropicală umedă şi se bucură de o medie de 234 zile de soare pe an. Clima oraşului este temperate: în Ianuarie temperatura medie e de 0 ° C, în timp ce în Iulie străzile sunt umede şi clima e arzătoare, înregistrîndu-se o temperatură medie de 25 ° C. Temperaturaturile depăşesc 32° C în medie la fiecare 16-19 zile de vară.

Chisinau

02 Dec 2023
8°C min
8°C max

New York

02 Dec 2023
6°C min
10°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
New York

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN New York

Aeroportul John F.Kennedy

24km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul John F.Kennedy este unul dintre cele trei mari aeroporturi ce deservesc orașul. Companiile avia din Europa aterizează în mare parte aici. Deci, ca să ajungi la unul dintre terminale, ai nevoie de transportul AirTrain JFK, care este gratuit și durează 8 minute să ajungi. Odată ieșit în parcare, ai posibilitatea să ajungi în oraș prin 3 modalități - trenul, autobuzul sau taxiul. Autobuzele MTA NYC Transit au destinații spre Manhattan, Queens, Brooklyn și Long Island, iar călătoria costă 2.50$. AirTrain JFK face legături subterane cu aeroportul și metroul din oraș, astfel poți ajunge la metroul A, care duce spre centrul NYC-ului. Călătoria costă 7$. Poți rezerva un taxi la ghișeele din aeroport, astfel pentru doar 52$ ajungi în Manhattan în 50-100 minute, în dependență de ambuteiaje. Apropo de ambuteiaje, să fii pregătit, NYC-ul este unul din topul orașelor care are cea mai lungă durată a ambuteiajelor.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre New York

Companii care zboară spre New York

test

Profil