Bilete de avion din Chisinau catre Geneva

De la 75€

Când să zbori la Geneva ca să economiseşti

prices: 75€ - 193€

Din Chisinau către Geneva

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Geneva este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Geneva în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu HiSky pe 2024-07-18

Cel mai ieftin zbor

75 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Geneva găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 19 decembrie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Geneva: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Geneva dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

19 dec.
KIV
Chisinau
GVA
Geneva
9h 9m
De la
75€
6 feb.
KIV
Chisinau
GVA
Geneva
40h 34m
De la
81€
23 ian.
KIV
Chisinau
GVA
Geneva
40h 34m
De la
85€
4 mar.
KIV
Chisinau
GVA
Geneva
20h 29m
De la
89€
18 mar.
KIV
Chisinau
GVA
Geneva
20h 29m
De la
90€
11 mar.
KIV
Chisinau
GVA
Geneva
20h 54m
De la
90€

Avia bilete spre Geneva

Zboruri spre Geneva care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Vrei să mergi într-o călătorie, dar ești plictisit de orașe turistice aglomerate, vrei o evadare în munți și nu știi exact destinația ? Când ai astfel de dileme, îți sugerăm să îmbini natura cu aglomerția urbană. Tocmai din acest motiv, îți sugerăm să vizitezi Geneva: orașul cosmopolit aflat în inima Munților Alpi.

Pentru Eleveția, Geneva este un simbol internațional al umanității. Aces oraș, secole la rând, a găzduit personalități remarcante precum Henri Doufur și Voltaire.

Un fapt interesant despre acest oraș este că s-a constatat, că la Geneva, sunt mai mulți milionari decât șomeri, însuși Voltaire a remarcat că în acest oraș “nu ai ceva altceva, decât să câștigi bani

Geneva este una dintre principalele porți de intrare în Elveția, de aceea ai deschise căile către o mulțime de ocupații, printre care, călătoria cu trenul sau schiatul, vizitarea celor mai faine muzee și admirația naturii în timpul plimbărilor lungi.Orașul este plin de farmec, de accea suntem siguri că îți va plăcea ordinea elvețiană pe care o vei întâlni acolo.

Obiective turistice.Geneva nu este orașul ce trebuie vizitat pentru cluburi și petreceri, însă e un oraș zen, situat într-un loc foarte pitoresc. Are o mulțime de locuri în care poți medita, te poți relaxa și regăsi, ordonîndu-ți gândurile și redobîndind liniștea interioară.

Îți sugerăm să începi cu Lacul Geneva – inima Genevei… În centru, în timpul verii, se află celebrul Jet d l’Eau, adevăratul simbol al orașului, un havuz ce împinge un jet puternic de apă până la o înălțime de 140 de metri. Scopul lui, era de fapt, eliminarea surplusului de apă din lac, mai apoi, statul a descoperit că acest fenomen reprezintă un obiectiv turistic, și din anul 1951, servește drept simbol al Genevei.

Geneva are și o mulțime de muzee care merită să fie descoperite. Orașul găzduiește mai mult de 30 de muzee și galerii ce înfățișează diversitatea culturală și istorică. Muzeul Ariana este locația unde poți admira uimitoarea colecție din sticlă și ceramică care e considerată și cea mai mare din Europa. De fapt, însăși clădirea ce găzduiește Muzeul Ariana este o capodoperă arhitecturală ce a fost construită la sfârșitul secolului al XIX-lea de către Gustave Revilliod, iar din anul 1954 a devenit Academia Internațională de Ceramica și Sticlărie. Aici vei găsi o impresionantă colecție – aproximativ 20.000 de exponate de ceramică glazurată europeană, cu influențe italiene sau spaniole, dar vei fi plăcut surprins când vei găsi expusă și ceramica românească.

La Geneva ai șansa să vezi obiective extrem de diferite, astfel îți sugerăm să vizitezi și CERN-ul. Aceasta este abrevierea în franceză a ceea ce presupune Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară și este cel mai important centru de cercetare fizică din lume. Clădirea CERN are o înălțime de 40 de metri și un diametru de 27 de metri, devenind în timp un obiectiv turistic vizitat atât în timpul zilei, cât și în timpul nopții atunci când sfera gigantică este luminată.

Atenție! Deoarece este un obiectiv turistic gratuit, ai nevoie de o programare din timp.

Mont-Saleve reprezintă un refugiu de liniște cu peisaje uimitoare – parcurgînd doar câteva stații de autobuz din centrul orașului și 5 minute cu telecabina, vei fi pe vârful unui munte, la Mont-Saleve! Vei fi uimit plăcut de o priveliște magnifică asupra orașului Geneva dar și a împrejurimilor sale.

Cunoaștem că Elveția este populară pentru trei lucruri - munți, cașcaval și ceasuri. Cu această ocazie, la Geneva, găsești Muzeul Ceasului și Emailurilor ( Musee de l’Horlogerie et de l’Emaillerie ) . Muzeul a fost renovat și redeschis în anul 2009. Scopul acestui muzeu este de a prezenta oamenilor cum are loc confecționarea unui ceas și cât de mult durează această procedură. Aici vei găsi colecții inedite ale ceasurilor de mână. Cea mai mare colecție are 1000 de exponate și conține articole încă din secolele XVI-XX

Când e mai bine să zbori la Geneva? Iarna sau vara. Vara este călduroasă și plăcută, o temperature perfectă pentru pantaloni scurți și aparatul foto care trebuie să-l ai mereu la îndemână. Iarna este blândă, dar vei avea parte de zapadă și, dacă ai un pic de noroc, și de puțin soare… Foarte rar întâșnești temperaturi siberiene… Toamna și primavara însă, poate fi uneori deprimant de ploios…Evită aceste perioade dacă nu ești un fan al ploilor.Clima la Geneva este temperată, și îți permite, vara, să faci plajă la lac, iar iarna, poți skai sau te poți da pe snowboard.

Viza pentru Elveția. Eleveția nu face parte din UE, dar face parte din Spațiul Shengen, de aceea, cetățenii ce dețin pașapoarte biometrice nu au nevoie de viză pentru ședere. Totuși, trebuie să fie respectat termenul de 90 zile, în caz contrar te poți alege cu amendă.

Informație rapidă

 • Orașe din apropiere

  Lausanne
  Montreaux
 • Currency

  Franc Elvețian (CHF)
 • Electric power

  Type G
 • Time zone (fus orar)

  GMT -01:00
 • AVG prices of a coffee

  3.65€
 • AVG prices of a meal

  13.5€

Cel mai potrivit timp de a vizita Geneva

Cele mai bune luni pentru a călători la Geneva sunt Iulie și August. Atunci, temperatura medie este 21 grade Celsius, iar clima este favorabilă.Toamna, cantitatea de ploi este relativ ridicată, iar umiditatea este înaltă comparativ cu celelalte anotimpuri. Iarna, în timpul zilei, temperatura poate ajunge la 4 grade Celsius.Decembrie este cea mai ploioasă lună.

Chisinau

02 Dec 2023
8°C min
8°C max

Geneva

02 Dec 2023
5°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Geneva

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Geneva

Aeroportul Internațional Geneva

La 4 km distanță de centrul orașului
Vezi pe harta

Aeroportul Internațional Geneva se află la granița dintre Franța și Elveția, la 4 km nord-vest, distanță de centrul orașului Geneva. De la aeroport, poți lua trenul ( gratuit, dacă îți iai biletul UNIRESO valabil 80 minute ) până la gara Cornavin, ce se află exact în centrul Genevei, iar durata călătoriei este 6 minute, altă modalitate este autobuzul, la fel, biletul e gratuit. Dacă vrei să mergi în stațiunile montane franceze cum ar fi Chamonix, există autobuze directe pentru ruta Geneva – Chambéry – Grenoble.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Geneva

Companii care zboară spre Geneva

test

Profil