Bilete de avion din Chisinau catre Porto

De la 63€

Când să zbori la Porto ca să economiseşti

prices: 63€ - 132€

Din Chisinau către Porto

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Porto este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 10 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Porto în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-05-28

Cel mai ieftin zbor

63 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Porto găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 iunie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Porto: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Porto dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 iun.
KIV
Chisinau
OPO
Porto
34h 29m
De la
63€
14 iun.
KIV
Chisinau
OPO
Porto
27h 44m
De la
66€
4 iun.
KIV
Chisinau
OPO
Porto
32h 54m
De la
66€
15 iul.
KIV
Chisinau
OPO
Porto
14h 54m
De la
70€
Wizz Air
27 iun.
KIV
Chisinau
OPO
Porto
29h 29m
De la
71€
4 iul.
KIV
Chisinau
OPO
Porto
40h 24m
De la
72€

Avia bilete spre Porto

Zboruri spre Porto care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Porto, iar returul îl găsești pe pagina Porto - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Porto sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Porto.

Cel mai potrivit timp de a vizita Porto

Temperatura in Porto variază astăzi de la 13°C până la 14°C

Chisinau

19 May 2021
14°C min
14°C max

Porto

19 May 2021
13°C min
14°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Porto

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Porto

test

Profil