Bilete de avion din Chisinau catre Lima

De la 304€

Când să zbori la Lima ca să economiseşti

prices: 304€ - 490€

Din Chisinau către Lima

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Lima este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 32 ore 40 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Lima în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-11-24

Cel mai ieftin zbor

304 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Lima găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 10 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Lima: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Lima dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

10 nov.
KIV
Chisinau
LIM
Lima
56h 40m
De la
304€
26 ian.
KIV
Chisinau
LIM
Lima
56h 40m
De la
305€
17 nov.
KIV
Chisinau
LIM
Lima
56h 40m
De la
308€
24 nov.
KIV
Chisinau
LIM
Lima
32h 40m
De la
310€
1 dec.
KIV
Chisinau
LIM
Lima
56h 40m
De la
310€
6 oct.
KIV
Chisinau
LIM
Lima
56h 41m
De la
310€

Avia bilete spre Lima

Zboruri spre Lima care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Lima, iar returul îl găsești pe pagina Lima - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Lima sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Lima.

Cel mai potrivit timp de a vizita Lima

Temperatura in Lima variază astăzi de la 16°C până la 16°C

Chisinau

03 Jul 2020
27°C min
27°C max

Lima

03 Jul 2020
16°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Lima

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Lima

test

Profil