Bilete de avion din Salt Lake City catre Chisinau

De la 316€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 316€ - 833€

Din Salt Lake City către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 25 ore 48 min – timp record pentru durata călătoriei din Salt Lake City spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Spirit Airlines pe 2022-12-20

Cel mai ieftin zbor

316 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Salt Lake City către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 14 martie 2023, iar zborul va fi operat de JetBlue Airways.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

14 mar.
SLC
Salt Lake City
KIV
Chisinau
53h 4m
De la
316€
7 mar.
SLC
Salt Lake City
KIV
Chisinau
52h 4m
De la
327€
1 feb.
SLC
Salt Lake City
KIV
Chisinau
34h 49m
De la
342€
18 ian.
SLC
Salt Lake City
KIV
Chisinau
43h 54m
De la
367€
11 ian.
SLC
Salt Lake City
KIV
Chisinau
44h 34m
De la
377€
8 feb.
SLC
Salt Lake City
KIV
Chisinau
44h 34m
De la
377€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Salt Lake City - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Salt Lake City.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 29°C până la 29°C

Salt Lake City

26 Sep 2023
15°C min
21°C max

Chisinau

26 Sep 2023
29°C min
29°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Salt Lake City
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau

test

Profil