Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Chisinau catre Sofia

De la 57€

Când să zbori la Sofia ca să economiseşti

prices: 57€ - 145€

Din Chisinau către Sofia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sofia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Sofia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-07-14

Cel mai ieftin zbor

57 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Sofia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 4 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Sofia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sofia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

4 feb.
KIV
Chisinau
SOF
Sofia
13h 34m
De la
57€
25 ian.
KIV
Chisinau
SOF
Sofia
15h 39m
De la
59€
9 feb.
KIV
Chisinau
SOF
Sofia
25h 59m
De la
71€
26 feb.
KIV
Chisinau
SOF
Sofia
14h 44m
De la
77€
31 dec.
KIV
Chisinau
SOF
Sofia
27h 14m
De la
78€
18 feb.
KIV
Chisinau
SOF
Sofia
21h 9m
De la
79€

Avia bilete spre Sofia

Zboruri spre Sofia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Sofia, iar returul îl găsești pe pagina Sofia - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sofia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sofia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sofia

Temperatura in Sofia variază astăzi de la 4°C până la 6°C

Chisinau

12 Dec 2019
3°C min
3°C max

Sofia

12 Dec 2019
4°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Sofia

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Sofia