Bilete de avion din Praga catre Chisinau

De la 36€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 36€ - 139€

Din Praga către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Praga spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-04-19

Cel mai ieftin zbor

37 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Praga către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
22 ian.
PRG
Praga
KIV
Chisinau
1h 54m
De la
36.3€
Wizz Air
19 apr.
PRG
Praga
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
50.29€
Wizz Air
26 feb.
PRG
Praga
KIV
Chisinau
1h 54m
De la
50.29€
Wizz Air
12 feb.
PRG
Praga
KIV
Chisinau
1h 54m
De la
56.71€
Wizz Air
15 ian.
PRG
Praga
KIV
Chisinau
1h 54m
De la
56.71€
3 feb.
PRG
Praga
KIV
Chisinau
26h 19m
De la
63€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Praga - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Praga.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 18°C până la 18°C

Praga

28 Mar 2020
3°C min
9°C max

Chisinau

28 Mar 2020
18°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Praga
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau

test

Profil