Bilete de avion MILANO

Bilete de avion spre Miami

Dacă îți dorești să faci o rezervare la biletele de avion, Avigo.md are cele mai avantajoase oferte. Doar alegi cea mai bună opțiune de bilete de avion SUA spre Miami de la compania Air Canada. Faci rezervarea online pe site-ul www.avigo.md și începi să îți pregătești bagajele pentru călătorie.

Ce trebuie să știi dacă zbori la Miami?

Toți cei care își doresc o vacanță de vis își închipuie cum se bronzează pe plajele din Miami. Orașul este o stațiune turistică cu renume mondial.

Acest oraș face parte din statul american Florida și este capitala comitatului Miami-Dade. În această zonă locuiesc peste 5 milioane de persoane.

Datorită faptului că este o zonă atractivă pentru investitori, în Miami există o diversitate de locuitori: vest indieni, hispanici, europeni-americani.

Istoria orașului Miami

Numele orașului „Miami” provine de la râul Miami, acesta fiind la rândul lui numit după Indienii Mayaimi care au locuit în trecut lângă lacul Okeechobee. Pentru prima dată, această zonă a fost populată cu o mie de ani în urmă de către Tequestas.

În 1566, Miami a fost adjudecat Spaniei. a în 1566 de către Pedro Menendez de Aviles. Ulterior, a fost construită și o bază spaniolă care a permis orașului să prospere în timpul anilor 1920.

Totuși, numărul populației s-a micșorat drastic după prăbușirea boom-ului de terenuri din Florida din anii '20, a uraganului Miami din 1926 și marea criză din anii '30.

În ce perioade ale anului să vizitezi Miami?

Orașul Miami poate fi vizitat în orice anotimp al anului datorită climei tropicale. Temperaturile oscilează între +20 de grade și +37 de grade. Totuși, trebuie să cunoașteți faptul că în lunile iunie și noiembrie este sezonul uraganelor în Florida.

Cel mai potrivit este să vizitezi orașul Miami - primăvara, pentru că iarna - prețurile sunt mari la hoteluri și în restaurante.

Ce poți vedea în Miami?

Majoritatea turiștilor care vizitează Miami petrec timpul pe plajă, la spa sau în localurile din apropierea hotelurilor. Totuși, în acest oraș există și alte obiective turistice care merită a fi văzute. Miami găzduiește mai multe evenimente de divertisment, teatre, muzee, parcuri și centre de artă.

Iată câteva centre de artă în Miami: Gusman Center for the Performing Arts, Coconut Grove Playhouse, Colony Theatre, Lincoln Theatre, New World Center, Actor's House Playhouse at the Miracle Theatre, Jackie Gleason Theatre.

Miami este un centru al modei, unde își desfășoară activitatea mai multe case a unor modele de top ale lumii.

Orașul are numeroaselor muzee: Frost Art Museum, HistoryMiami, Miami Art Museum, Miami Children's Museum, Miami Science Museum, Vizcaya Museum și Gardens și Miami-Dade Cultural Center.

Ce poți mânca în orașul Miami?

Înafară de localurile de pe plajă care au un meniu clasic și apropiat bucatelor europene, în Miami există localuri care prepară bucate tradiționale. Aceste localuri le puteți găsi la periferiile orașului Miami. Cea mai apropiată şi mai bună alegere este „Bayside”.  

Totuși, pentru un prânz copios vei scoate din buzunar între 10 și 20 de dolari.

Bucatele tradiționale în Miami sunt preparate pe bază de fructe de mare și pește. Majoritatea dintre acestea vor fi asezonate cu suc de lime sau sirop preparat special de bucătarii din Miami.

Cât te costă o zi în Miami?

Cele mai ieftine hoteluri din Miami le vei putea găsi la începutul lunii decembrie. În această perioadă vei putea găsi oferte de 70 de euro pentru o noapte/cameră dublă. În extrasezon, prețurile sunt de două ori mai mari.

În Miami, cel mai bine este să închiriezi o mașină, care o puteți găsi de la prețul de 200 de euro pentru o perioadă de 5 zile.

Ceea ce ține de mâncare, trebuie să fii atent. Există localuri cu prețuri exagerate și majoritatea acestora se află pe plajele din Miami, unde turiștii au venit să se relaxeze și nu vor să se obosească și să caute localuri prin oraș.

Cum ajungi în Miami?

După ce ai comandat pe avigo.md și ți-ai pregătit bagajul, urci în transport și te deplasezi spre aeroport. Dar cel mai probabil, că pentru a ajunge în Miami din Chișinău va trebui să faci mai multe escale. Mai multe detalii vei găsi pe avigo.md.