Bruxelles

 Praga este orașul care te cucerește zilnic cu noi impresii și emoții. Cel mai frumos oraș din Europa. Fermecător, amintit pentru totdeauna pentru castelele sale gotice, străzile înguste, podurile vechi. Aici domnește o aură de mister și magie. Sosind în Praga, nici măcar nu știți de unde să începeți să explorați orașul. Atât de interesant, unic și de neuitat. Piața Orașului Vechi este o piață uimitor de frumoasă, înconjurată de case de diferite stiluri arhitecturale: gotic, renascentist, baroc, rococo. Pe piață este amplasată  faimoasa Primărie cu clopote. Toți turiștii se îndreaptă aici pentru a urmări bătăile clopotelor, pentru că în fiecare oră apar figuri scheletice, un simbol al trecerii timpului. Pe turnul primăriei există o minunată punte de observare, de unde se deschide o priveliște uimitoare a orașului vechi.

Podul Carol este magnific, cu sculpturi grațioase, istorie veche, vederi pitorești în jur. Plimbându-vă noaptea, puteți să vă uitați la pragul iluminat de lumini diferite, cu respirația zguduită. În timpul zilei vă veți întâlni aici cu pictori care pictează din viață, magazine de suvenire, bijutieri cu decorațiuni.

Catedrala Sf. Vitus - înaltă, vizibilă din orice punct al orașului. Arhitectură fascinantă în exterior, în interior ferestre vitrate fermecătoare. Istoria milenară, atmosfera măreției și a misterului excită spiritul. Locul perfect pentru fotografii uimitoare.

Biserica Tyn, cartierul Josefov, Catedrala Sf. Nicolae, Palatul Kings, Casa de dans, Teatrul Național Ceh este doar o mică parte din cele mai frumoase locuri din Praga. Orașul, care în orice moment al anului și în orice vreme va stârni entuziasm, admirație, dorință de a reveni aici din nou și din nou.