Vilnius

Sydney este un oraș influent din Australia. Acest oraș are tot ceea ce un călător își poate dori. O metropolă încântătoare, o natură de neegalat, nisip auriu, tot felul de excursii, divertisment, restaurante la modă și cafenele confortabile.

Cele mai populare și vizitate atracții sunt situate în jurul portului uimitor Port Jackson. Teatrul de operă din Sydney, este cunoscut în întreaga lume, pentru structura sa uimitor de frumoasă, a cărei acoperire este atât de similară cu velele navelor.

Podul Harbour este unul dintre cele mai mari zece poduri arcuite din lume. Aici puteți urca arcul și priviți în jurul magnificului oraș.

Grădina Botanică Regală este un loc uimitor. Aici puteți să vă plimbați ore în șir, inhalând aromele diferitelor flori, plante și admirând coroanele copacilor. Puteți să vă bucurați de iarbă, să vă bucurați de soare, să vă jucați cu copiii, fără a vă face griji că întrerupeți tăcerea.

Turnul Sydney se află chiar în partea de sus a punții de observare, unde întregul oraș va fi ca în palma mâinii tale. O atracție specială SKYWALK, unde puteți merge cu o asigurare într-o zonă deschisă, la o înălțime de 268 de metri, vă va lua respirația.

Darling Harbor Bay este o destinație turistică populară. Aici puteți obține o mulțime de impresii de la mini zoo, acvariu, grădina chineză de prietenie a popoarelor, multe muzee.

Putem vorbi mult despre avantajele orașului Sydney, dar ar trebui să vizitați acest oraș pentru a  simți atmosfera prieteniei, frumusețea, căldura și confortul.