Rezervă biletul Online, plătește Offline.

CUMPARA BILETE DE AVION.

Chișinău- Atena.

Atena este un oraș în care o lună întreagă nu va fi suficientă pentru a vă bucura de toate frumusețile și atracțiile capitalei Greciei. Monumente și ruine vechi, clădiri magnifice și numeroase muzee atrag mulți turiști care vizitează Atena.

Cea mai vizitată zonă a orașului este Acropole. Cel mai renumit centru istoric, care uimește cu proporțiile sale și cu un număr incredibil de monumente antice. Este imposibil să învățați Grecia fără ca să vizitați Acropole. Doar aici timpul cu o viteză de neconceput vă va duce la începutul formării capitalei. Teatrele antice ale lui Deonis și Odeon de la Herodes Atticus, maiestuoase, elegante, arătând un nivel ridicat al culturii grecești. În ciuda vechii sale antichități, toate evenimentele culturale sunt încă ținute aici. Și, bineînțeles, Acropolele ateniene vă vor arăta simbolul întregului oraș, templul lui Parthenon. Această clădire este cu cea mai minunată și uimitoare vedere.

Adierea antichității istorice persisită în toată Atena. În fosta piață din Eliada, templul înalt al lui Hephaestus, zeul focului, pe dealul Lycabet, se deschide o priveliște uimitoare a orașului, cel mai frumos parc regal "Zappio", ruinele templului lui Zeus, Arcul lui Adrian, toate acestea respiră legendele Greciei antice.

Atena este orașul numeroaselor muzee și galerii. Muzeul Național de Arheologie, Muzeul Bizantin, Muzeul Benaki, Galeria Națională de Artă, Muzeul de Istorie Naturală din Goulandris, aici vă veți petrece timpul de neuitat, adunând o mulțime de informații interesante și informative. Icoane, porțelan, decor, arme, picturi de artiști greci, artefacte, mozaicuri din secolul al XIV-lea și chiar mai devreme.

 Atena este un oraș unic, magic care îmbină armonios tradițiile vechi cu modernitatea.