Bilete de avion din Atena catre Kiev

De la 44€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 44€ - 96€

Din Atena către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Atena spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-06-30

Cel mai ieftin zbor

44 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Atena către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 7 iulie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
7 iul.
ATH
Atena
IEV
Kiev
2h 34m
De la
44€
Ryanair
23 ian.
ATH
Atena
IEV
Kiev
2h 39m
De la
44€
Wizz Air
30 iun.
ATH
Atena
IEV
Kiev
2h 29m
De la
49.22€
Ryanair
30 ian.
ATH
Atena
IEV
Kiev
2h 39m
De la
51€
Ryanair
9 iul.
ATH
Atena
IEV
Kiev
26h 9m
De la
51€
Ryanair
2 aug.
ATH
Atena
IEV
Kiev
12h 49m
De la
54€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Atena - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Atena.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 8°C până la 11°C

Atena

20 Sep 2020
21°C min
23°C max

Kiev

20 Sep 2020
8°C min
11°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Atena
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil