Bilete de avion din Baku catre Helsinki

De la 168€

Când să zbori la Helsinki ca să economiseşti

prices: 168€ - 405€

Din Baku către Helsinki

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Helsinki este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 9 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Baku spre Helsinki în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Baltic pe 2023-08-10

Cel mai ieftin zbor

168 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Baku către Helsinki găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 martie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Helsinki: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Helsinki dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

6 mar.
BAK
Baku
HEL
Helsinki
17h 14m
De la
168€
1 iun.
BAK
Baku
HEL
Helsinki
23h 9m
De la
175€
30 ian.
BAK
Baku
HEL
Helsinki
17h 14m
De la
180€
22 ian.
BAK
Baku
HEL
Helsinki
24h 14m
De la
184€
Pegasus Airlines
11 feb.
BAK
Baku
HEL
Helsinki
11h 54m
De la
187€
Pegasus Airlines
2 feb.
BAK
Baku
HEL
Helsinki
11h 54m
De la
187€

Avia bilete spre Helsinki

Zboruri spre Helsinki care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Baku - Helsinki, iar returul îl găsești pe pagina Helsinki - Baku.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Helsinki sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Helsinki.

Cel mai potrivit timp de a vizita Helsinki

Temperatura in Helsinki variază astăzi de la -4°C până la -2°C

Baku

08 Dec 2022
6°C min
6°C max

Helsinki

08 Dec 2022
-4°C min
-2°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Baku
Helsinki

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Helsinki

test

Profil