Bilete de avion din Berlin catre Kiev

De la 24€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 24€ - 71€

Din Berlin către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Berlin spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-09-21

Cel mai ieftin zbor

24 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Berlin către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 21 septembrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
21 sept.
BER
Berlin
IEV
Kiev
2h 4m
De la
24€
Ryanair
28 aug.
BER
Berlin
IEV
Kiev
2h 4m
De la
24€
Ryanair
25 sept.
BER
Berlin
IEV
Kiev
2h 4m
De la
24€
Ryanair
19 oct.
BER
Berlin
IEV
Kiev
2h 4m
De la
29€
Ryanair
11 sept.
BER
Berlin
IEV
Kiev
2h 4m
De la
29€
Ryanair
4 sept.
BER
Berlin
IEV
Kiev
2h 4m
De la
29€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Berlin - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Berlin.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 13°C până la 16°C

Berlin

23 Sep 2020
26°C min
27°C max

Kiev

23 Sep 2020
13°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Berlin
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil