Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Bologna spre Belfast

De la 50€

Când să zbori la Belfast ca să economiseşti

prices: 50€ - 147€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Bologna către Belfast

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Belfast este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Bologna spre Belfast în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu British Airways pe 2020-06-09

Cel mai ieftin zbor

50 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bologna către Belfast găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 octombrie 2019, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Belfast: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
22 oct.
BLQ
Bologna
BFS
Belfast
18h 9m
De la
50€
Ryanair
23 ian.
BLQ
Bologna
BFS
Belfast
23h 9m
De la
52€
Ryanair
10 ian.
BLQ
Bologna
BFS
Belfast
11h 34m
De la
55€
Ryanair
10 nov.
BLQ
Bologna
BFS
Belfast
17h 34m
De la
55€
Ryanair
16 oct.
BLQ
Bologna
BFS
Belfast
40h 44m
De la
55€
Ryanair
30 ian.
BLQ
Bologna
BFS
Belfast
23h 9m
De la
56€

Avia bilete spre Belfast

Zboruri spre Belfast care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bologna - Belfast, iar returul îl găsești pe pagina Belfast - Bologna.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Belfast sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Belfast.

Companii care zboară spre Belfast