Bilete de avion din Catania catre Belfast

De la 57€

Când să zbori la Belfast ca să economiseşti

prices: 57€ - 112€

Din Catania către Belfast

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Belfast este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 9 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Catania spre Belfast în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-03-14

Cel mai ieftin zbor

57 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Catania către Belfast găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 31 martie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Belfast: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Belfast dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
31 mar.
CTA
Catania
BFS
Belfast
13h 54m
De la
57€
Ryanair
11 feb.
CTA
Catania
BFS
Belfast
18h 19m
De la
57€
Ryanair
3 apr.
CTA
Catania
BFS
Belfast
14h 14m
De la
59€
Ryanair
31 ian.
CTA
Catania
BFS
Belfast
20h 19m
De la
60€
Ryanair
28 apr.
CTA
Catania
BFS
Belfast
13h 54m
De la
61€
Ryanair
6 mar.
CTA
Catania
BFS
Belfast
20h 19m
De la
61€

Avia bilete spre Belfast

Zboruri spre Belfast care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Catania - Belfast, iar returul îl găsești pe pagina Belfast - Catania.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Belfast sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Belfast.

Cel mai potrivit timp de a vizita Belfast

Temperatura in Belfast variază astăzi de la -2°C până la 3°C

Catania

19 Jan 2020
7°C min
14°C max

Belfast

19 Jan 2020
-2°C min
3°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Catania
Belfast

Companii care zboară spre Belfast

test