Bilete de avion din Chengdu catre Kiev

De la 332€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 332€ - 721€

Din Chengdu către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 26 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Chengdu spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Vietnam Airlines pe 2020-12-18

Cel mai ieftin zbor

332 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chengdu către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de IndiGo Airlines.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

26 oct.
CTU
Chengdu
IEV
Kiev
56h 44m
De la
332€
5 mai
CTU
Chengdu
IEV
Kiev
44h 49m
De la
336€
23 iun.
CTU
Chengdu
IEV
Kiev
44h 49m
De la
336€
17 mai
CTU
Chengdu
IEV
Kiev
45h 19m
De la
336€
24 mai
CTU
Chengdu
IEV
Kiev
45h 19m
De la
336€
2 iun.
CTU
Chengdu
IEV
Kiev
44h 49m
De la
339€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chengdu - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Chengdu.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 18°C până la 19°C

Chengdu

26 Sep 2020
18°C min
18°C max

Kiev

26 Sep 2020
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chengdu
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil