Bilete de avion din Chisinau catre Rhodes

De la 98€

Când să zbori la Rhodes ca să economiseşti

prices: 98€ - 240€

Din Chisinau către Rhodes

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Rhodes este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Rhodes în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2022-09-23

Cel mai ieftin zbor

98 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Rhodes găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 5 mai 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Rhodes: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Rhodes dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

5 mai
KIV
Chisinau
RHO
Rhodes
21h 24m
De la
98€
6 oct.
KIV
Chisinau
RHO
Rhodes
16h 34m
De la
102€
20 oct.
KIV
Chisinau
RHO
Rhodes
16h 34m
De la
102€
13 oct.
KIV
Chisinau
RHO
Rhodes
16h 34m
De la
102€
4 nov.
KIV
Chisinau
RHO
Rhodes
14h 34m
De la
112€
27 oct.
KIV
Chisinau
RHO
Rhodes
16h 34m
De la
113€

Avia bilete spre Rhodes

Zboruri spre Rhodes care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Rhodes, iar returul îl găsești pe pagina Rhodes - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Rhodes sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Rhodes.

Cel mai potrivit timp de a vizita Rhodes

Temperatura in Rhodes variază astăzi de la 20°C până la 20°C

Chisinau

26 Sep 2022
23°C min
23°C max

Rhodes

26 Sep 2022
20°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Rhodes

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Rhodes

test

Profil