Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Dublin catre Sofia

De la 28€

Când să zbori la Sofia ca să economiseşti

prices: 28€ - 102€

Din Dublin către Sofia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sofia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Dublin spre Sofia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-04-23

Cel mai ieftin zbor

28 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Dublin către Sofia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 23 aprilie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Sofia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sofia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
23 apr.
DUB
Dublin
SOF
Sofia
3h 39m
De la
28€
Ryanair
28 mar.
DUB
Dublin
SOF
Sofia
3h 44m
De la
34€
Ryanair
19 mai
DUB
Dublin
SOF
Sofia
3h 39m
De la
37€
Ryanair
2 mai
DUB
Dublin
SOF
Sofia
3h 39m
De la
42€
Ryanair
29 sept.
DUB
Dublin
SOF
Sofia
3h 39m
De la
42€
14 ian.
DUB
Dublin
SOF
Sofia
21h 49m
De la
43€

Avia bilete spre Sofia

Zboruri spre Sofia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Dublin - Sofia, iar returul îl găsești pe pagina Sofia - Dublin.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sofia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sofia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sofia

Temperatura in Sofia variază astăzi de la 4°C până la 6°C

Dublin

12 Dec 2019
2°C min
3°C max

Sofia

12 Dec 2019
4°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Dublin
Sofia

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Sofia