Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Geneva spre Basel

De la 61€

Când să zbori la Basel ca să economiseşti

prices: 61€ - 116€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Geneva către Basel

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Basel este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Geneva spre Basel în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Swiss International Air Lines pe 2020-04-07

Cel mai ieftin zbor

61 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Geneva către Basel găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Basel: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Vueling Airlines
18 feb.
GVA
Geneva
BSL
Basel
18h 54m
De la
61€
Vueling Airlines
16 ian.
GVA
Geneva
BSL
Basel
18h 54m
De la
61€
Vueling Airlines
22 feb.
GVA
Geneva
BSL
Basel
18h 54m
De la
61€
Vueling Airlines
13 feb.
GVA
Geneva
BSL
Basel
18h 54m
De la
61€
Vueling Airlines
24 mar.
GVA
Geneva
BSL
Basel
18h 54m
De la
61€
Vueling Airlines
9 ian.
GVA
Geneva
BSL
Basel
18h 54m
De la
64€

Avia bilete spre Basel

Zboruri spre Basel care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Geneva - Basel, iar returul îl găsești pe pagina Basel - Geneva.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Basel sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Basel.

Companii care zboară spre Basel