Bilete de avion din Kathmandu catre Kiev

De la 252€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 252€ - 400€

Din Kathmandu către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 12 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Kathmandu spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu pe 2021-07-11

Cel mai ieftin zbor

252 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Kathmandu către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 16 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de IndiGo Airlines.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

16 oct.
KTM
Kathmandu
IEV
Kiev
35h 19m
De la
252€
1 nov.
KTM
Kathmandu
IEV
Kiev
48h 24m
De la
257€
15 oct.
KTM
Kathmandu
IEV
Kiev
55h 39m
De la
259€
16 dec.
KTM
Kathmandu
IEV
Kiev
49h 24m
De la
274€
27 ian.
KTM
Kathmandu
IEV
Kiev
49h 24m
De la
274€
3 feb.
KTM
Kathmandu
IEV
Kiev
42h 29m
De la
281€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Kathmandu - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Kathmandu.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 16°C până la 18°C

Kathmandu

27 Sep 2020
27°C min
27°C max

Kiev

27 Sep 2020
16°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Kathmandu
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil