Bilete de avion din Los Angeles catre Astana (Nursultan)

De la 394€

Când să zbori la Astana (Nursultan) ca să economiseşti

prices: 394€ - 3238€

Din Los Angeles către Astana (Nursultan)

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Astana (Nursultan) este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 19 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Los Angeles spre Astana (Nursultan) în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Lufthansa pe 2023-06-30

Cel mai ieftin zbor

394 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Los Angeles către Astana (Nursultan) găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 martie 2024, iar zborul va fi operat de .

Astana (Nursultan): Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Astana (Nursultan) dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

6 mar.
LAX
Los Angeles
TSE
Astana (Nursultan)
44h 4m
De la
394€
28 feb.
LAX
Los Angeles
TSE
Astana (Nursultan)
44h 4m
De la
394€
17 ian.
LAX
Los Angeles
TSE
Astana (Nursultan)
44h 4m
De la
394€
24 ian.
LAX
Los Angeles
TSE
Astana (Nursultan)
44h 4m
De la
395€
21 feb.
LAX
Los Angeles
TSE
Astana (Nursultan)
44h 4m
De la
398€
29 nov.
LAX
Los Angeles
TSE
Astana (Nursultan)
44h 4m
De la
406€

Avia bilete spre Astana (Nursultan)

Zboruri spre Astana (Nursultan) care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Los Angeles - Astana (Nursultan), iar returul îl găsești pe pagina Astana (Nursultan) - Los Angeles.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Astana (Nursultan) sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Astana (Nursultan).

Cel mai potrivit timp de a vizita Astana (Nursultan)

Temperatura in Astana (Nursultan) variază astăzi de la 27°C până la 27°C

Los Angeles

31 May 2023
15°C min
19°C max

Astana (Nursultan)

31 May 2023
27°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Los Angeles
Astana (Nursultan)

BINE DE ȘTIUT

test

Profil