Bilete de avion din Manila catre Kiev

De la 202€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 202€ - 432€

Din Manila către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 21 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Manila spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Cebu Pacific pe 2021-06-24

Cel mai ieftin zbor

202 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Manila către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 15 mai 2021, iar zborul va fi operat de Cebu Pacific.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

15 mai
MNL
Manila
IEV
Kiev
37h 4m
De la
202€
1 mai
MNL
Manila
IEV
Kiev
37h 4m
De la
202€
24 iun.
MNL
Manila
IEV
Kiev
21h 19m
De la
206€
1 iul.
MNL
Manila
IEV
Kiev
21h 19m
De la
206€
8 iul.
MNL
Manila
IEV
Kiev
21h 19m
De la
206€
17 iun.
MNL
Manila
IEV
Kiev
21h 19m
De la
206€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Manila - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Manila.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 18°C până la 19°C

Manila

26 Sep 2020
30°C min
32°C max

Kiev

26 Sep 2020
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Manila
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil