Bilete de avion din Munchen catre Praga

De la 84€

Când să zbori la Praga ca să economiseşti

prices: 84€ - 159€

Din Munchen către Praga

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Praga este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Munchen spre Praga în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Eurowings pe 2020-07-26

Cel mai ieftin zbor

84 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Munchen către Praga găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 ianuarie 2021, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Praga: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Praga dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Vueling Airlines
11 ian.
MUC
Munchen
PRG
Praga
13h 39m
De la
84€
Vueling Airlines
16 ian.
MUC
Munchen
PRG
Praga
17h 54m
De la
84€
Vueling Airlines
13 oct.
MUC
Munchen
PRG
Praga
27h 9m
De la
88€
Vueling Airlines
5 ian.
MUC
Munchen
PRG
Praga
13h 39m
De la
92€
Vueling Airlines
20 oct.
MUC
Munchen
PRG
Praga
27h 9m
De la
92€
9 nov.
MUC
Munchen
PRG
Praga
17h 29m
De la
93€

Avia bilete spre Praga

Zboruri spre Praga care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Munchen - Praga, iar returul îl găsești pe pagina Praga - Munchen.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Praga sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Praga.

Cel mai potrivit timp de a vizita Praga

Temperatura in Praga variază astăzi de la 10°C până la 12°C

Munchen

28 May 2020
10°C min
13°C max

Praga

28 May 2020
10°C min
12°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Munchen
Praga

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Praga

test

Profil