Bilete de avion din New York catre Kiev

De la 133€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 133€ - 210€

Din New York către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 16 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din New York spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu TAP Portugal pe 2020-11-03

Cel mai ieftin zbor

133 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din New York către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de TAP Portugal.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

30 oct.
NYC
New York
IEV
Kiev
27h 4m
De la
133€
17 mai
NYC
New York
IEV
Kiev
51h 34m
De la
142€
4 oct.
NYC
New York
IEV
Kiev
40h 29m
De la
147€
8 iun.
NYC
New York
IEV
Kiev
52h 44m
De la
147€
7 iun.
NYC
New York
IEV
Kiev
53h 29m
De la
147€
3 nov.
NYC
New York
IEV
Kiev
16h 34m
De la
149€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul New York - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - New York.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 18°C până la 19°C

New York

25 Sep 2020
17°C min
21°C max

Kiev

25 Sep 2020
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
New York
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil