Bilete de avion din Oslo catre Cluj-Napoca

De la 39€

Când să zbori la Cluj-Napoca ca să economiseşti

prices: 39€ - 93€

Din Oslo către Cluj-Napoca

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Cluj-Napoca este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Oslo spre Cluj-Napoca în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Afrique pe 2021-06-22

Cel mai ieftin zbor

39 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Oslo către Cluj-Napoca găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 mai 2021, iar zborul va fi operat de Air Afrique.

Cluj-Napoca: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Cluj-Napoca dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

17 mai
OSL
Oslo
CLJ
Cluj-Napoca
24h 19m
De la
39€
31 mai
OSL
Oslo
CLJ
Cluj-Napoca
24h 19m
De la
39€
22 iun.
OSL
Oslo
CLJ
Cluj-Napoca
6h 44m
De la
43€
1 iun.
OSL
Oslo
CLJ
Cluj-Napoca
6h 44m
De la
43€
8 iun.
OSL
Oslo
CLJ
Cluj-Napoca
6h 44m
De la
43€
29 iun.
OSL
Oslo
CLJ
Cluj-Napoca
6h 44m
De la
43€

Avia bilete spre Cluj-Napoca

Zboruri spre Cluj-Napoca care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Oslo - Cluj-Napoca, iar returul îl găsești pe pagina Cluj-Napoca - Oslo.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Cluj-Napoca sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Cluj-Napoca.

Cel mai potrivit timp de a vizita Cluj-Napoca

Temperatura in Cluj-Napoca variază astăzi de la 18°C până la 19°C

Oslo

05 Jul 2022
17°C min
20°C max

Cluj-Napoca

05 Jul 2022
18°C min
19°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Oslo
Cluj-Napoca

BINE DE ȘTIUT

test

Profil