Bilete de avion din Rotterdam catre Kiev

De la 75€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 75€ - 239€

Din Rotterdam către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Rotterdam spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Transavia Holland pe 2020-04-28

Cel mai ieftin zbor

75 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Rotterdam către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Transavia Holland.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

22 oct.
RTM
Rotterdam
IEV
Kiev
19h 9m
De la
75€
8 oct.
RTM
Rotterdam
IEV
Kiev
19h 9m
De la
75€
27 iun.
RTM
Rotterdam
IEV
Kiev
17h 39m
De la
79€
9 mar.
RTM
Rotterdam
IEV
Kiev
43h 24m
De la
79€
16 mar.
RTM
Rotterdam
IEV
Kiev
43h 24m
De la
79€
1 oct.
RTM
Rotterdam
IEV
Kiev
19h 9m
De la
81€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Rotterdam - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Rotterdam.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 13°C până la 13°C

Rotterdam

30 Sep 2020
14°C min
15°C max

Kiev

30 Sep 2020
13°C min
13°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Rotterdam
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil