Bilete de avion din Sankt Petersburg catre Oradea

De la 66€

Când să zbori la Oradea ca să economiseşti

prices: 66€ - 263€

Din Sankt Petersburg către Oradea

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Oradea este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 9 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Sankt Petersburg spre Oradea în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-02-22

Cel mai ieftin zbor

66 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sankt Petersburg către Oradea găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 februarie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Oradea: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Oradea dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

22 feb.
LED
Sankt Petersburg
OMR
Oradea
9h 49m
De la
66€
15 mar.
LED
Sankt Petersburg
OMR
Oradea
9h 49m
De la
72€
5 apr.
LED
Sankt Petersburg
OMR
Oradea
13h 39m
De la
73€
29 mar.
LED
Sankt Petersburg
OMR
Oradea
13h 39m
De la
73€
12 apr.
LED
Sankt Petersburg
OMR
Oradea
13h 39m
De la
73€
19 mar.
LED
Sankt Petersburg
OMR
Oradea
9h 49m
De la
78€

Avia bilete spre Oradea

Zboruri spre Oradea care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sankt Petersburg - Oradea, iar returul îl găsești pe pagina Oradea - Sankt Petersburg.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Oradea sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Oradea.

Cel mai potrivit timp de a vizita Oradea

Temperatura in Oradea variază astăzi de la 2°C până la 2°C

Sankt Petersburg

28 Nov 2020
1°C min
2°C max

Oradea

28 Nov 2020
2°C min
2°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sankt Petersburg
Oradea

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Oradea

test

Profil