Bilete de avion din Santa Cruz catre Kiev

De la 357€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 357€ - 640€

Din Santa Cruz către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 29 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Santa Cruz spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia pe 2020-11-19

Cel mai ieftin zbor

357 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Santa Cruz către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 19 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Avianca - Aerovias Nacionales de Colombia.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

19 nov.
SRZ
Santa Cruz
IEV
Kiev
29h 59m
De la
357€
16 feb.
SRZ
Santa Cruz
IEV
Kiev
35h 29m
De la
387€
24 nov.
SRZ
Santa Cruz
IEV
Kiev
52h 59m
De la
412€
21 ian.
SRZ
Santa Cruz
IEV
Kiev
33h 29m
De la
421€
26 oct.
SRZ
Santa Cruz
IEV
Kiev
57h 39m
De la
438€
12 nov.
SRZ
Santa Cruz
IEV
Kiev
53h 19m
De la
450€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Santa Cruz - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Santa Cruz.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 8°C până la 11°C

Santa Cruz

20 Sep 2020
34°C min
34°C max

Kiev

20 Sep 2020
8°C min
11°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Santa Cruz
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil