Bilete de avion din Taipei catre Pisa

De la 297€

Când să zbori la Pisa ca să economiseşti

prices: 297€ - 422€

Din Taipei către Pisa

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Pisa este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 26 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Taipei spre Pisa în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Xiamen Airlines pe 2020-10-27

Cel mai ieftin zbor

297 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Taipei către Pisa găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 4 mai 2020, iar zborul va fi operat de Tiger Airways.

Pisa: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Pisa dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

4 mai
TPE
Taipei
PSA
Pisa
58h 9m
De la
297€
18 iun.
TPE
Taipei
PSA
Pisa
50h 39m
De la
311€
24 apr.
TPE
Taipei
PSA
Pisa
37h 29m
De la
312€
1 iun.
TPE
Taipei
PSA
Pisa
47h 54m
De la
316€
8 iun.
TPE
Taipei
PSA
Pisa
52h 4m
De la
316€
11 mai
TPE
Taipei
PSA
Pisa
49h 24m
De la
328€

Avia bilete spre Pisa

Zboruri spre Pisa care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Taipei - Pisa, iar returul îl găsești pe pagina Pisa - Taipei.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Pisa sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Pisa.

Cel mai potrivit timp de a vizita Pisa

Temperatura in Pisa variază astăzi de la 21°C până la 22°C

Taipei

30 May 2020
24°C min
25°C max

Pisa

30 May 2020
21°C min
22°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Taipei
Pisa

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Pisa

test

Profil