Bilete de avion din Tel Aviv catre Kiev

De la 46€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 46€ - 119€

Din Tel Aviv către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Tel Aviv spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-04-04

Cel mai ieftin zbor

46 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Tel Aviv către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 iulie 2020, iar zborul va fi operat de Lauda Motion.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Lauda Motion
26 iul.
TLV
Tel Aviv
IEV
Kiev
21h 14m
De la
46€
Lauda Motion
5 iul.
TLV
Tel Aviv
IEV
Kiev
21h 14m
De la
46€
Lauda Motion
19 iul.
TLV
Tel Aviv
IEV
Kiev
21h 14m
De la
46€
Lauda Motion
12 iul.
TLV
Tel Aviv
IEV
Kiev
21h 14m
De la
46€
Lauda Motion
27 aug.
TLV
Tel Aviv
IEV
Kiev
26h 4m
De la
51€
20 oct.
TLV
Tel Aviv
IEV
Kiev
19h 29m
De la
59€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Tel Aviv - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Tel Aviv.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 15°C până la 16°C

Tel Aviv

02 Oct 2020
27°C min
29°C max

Kiev

02 Oct 2020
15°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Tel Aviv
Kiev

BINE DE ȘTIUT

test

Profil