Bilete de avion din Torino catre Kiev

De la 38€

Când să zbori la Kiev ca să economiseşti

prices: 38€ - 113€

Din Torino către Kiev

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Kiev este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 7 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Torino spre Kiev în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-10-28

Cel mai ieftin zbor

38 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Torino către Kiev găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 28 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Kiev: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Kiev dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
28 oct.
TRN
Torino
IEV
Kiev
7h 29m
De la
38€
Ryanair
9 oct.
TRN
Torino
IEV
Kiev
19h 59m
De la
45€
Ryanair
23 oct.
TRN
Torino
IEV
Kiev
19h 59m
De la
45€
Ryanair
2 oct.
TRN
Torino
IEV
Kiev
19h 59m
De la
45€
Ryanair
18 oct.
TRN
Torino
IEV
Kiev
23h 14m
De la
47€
28 sept.
TRN
Torino
IEV
Kiev
26h 29m
De la
47€

Avia bilete spre Kiev

Zboruri spre Kiev care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Torino - Kiev, iar returul îl găsești pe pagina Kiev - Torino.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Kiev sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Kiev.

Cel mai potrivit timp de a vizita Kiev

Temperatura in Kiev variază astăzi de la 15°C până la 18°C

Torino

25 Sep 2020
19°C min
22°C max

Kiev

25 Sep 2020
15°C min
18°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Torino
Kiev

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Kiev

test

Profil