Bilete de avion din Toronto catre Pisa

De la 235€

Când să zbori la Pisa ca să economiseşti

prices: 235€ - 519€

Din Toronto către Pisa

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Pisa este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 12 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Toronto spre Pisa în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu WestJet pe 2020-09-30

Cel mai ieftin zbor

235 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Toronto către Pisa găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 19 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Porter Airlines.

Pisa: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Pisa dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

19 nov.
YTO
Toronto
PSA
Pisa
33h 54m
De la
235€
7 nov.
YTO
Toronto
PSA
Pisa
43h 39m
De la
235€
12 nov.
YTO
Toronto
PSA
Pisa
36h 4m
De la
238€
5 dec.
YTO
Toronto
PSA
Pisa
45h 39m
De la
242€
18 feb.
YTO
Toronto
PSA
Pisa
31h 44m
De la
243€
13 ian.
YTO
Toronto
PSA
Pisa
47h 9m
De la
243€

Avia bilete spre Pisa

Zboruri spre Pisa care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Toronto - Pisa, iar returul îl găsești pe pagina Pisa - Toronto.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Pisa sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Pisa.

Cel mai potrivit timp de a vizita Pisa

Temperatura in Pisa variază astăzi de la 25°C până la 27°C

Toronto

26 May 2020
24°C min
31°C max

Pisa

26 May 2020
25°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Toronto
Pisa

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Pisa

test

Profil