Bilete de avion din Zurich catre Sofia

De la 73€

Când să zbori la Sofia ca să economiseşti

prices: 73€ - 125€

Din Zurich către Sofia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Sofia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 10 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Zurich spre Sofia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2022-01-31

Cel mai ieftin zbor

73 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Zurich către Sofia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 iunie 2021, iar zborul va fi operat de Air Europa.

Sofia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Sofia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

6 iun.
ZRH
Zurich
SOF
Sofia
15h 9m
De la
73€
23 mai
ZRH
Zurich
SOF
Sofia
27h 59m
De la
78€
28 mai
ZRH
Zurich
SOF
Sofia
18h 14m
De la
80€
10 iun.
ZRH
Zurich
SOF
Sofia
26h 9m
De la
85€
5 nov.
ZRH
Zurich
SOF
Sofia
21h 59m
De la
86€
20 iun.
ZRH
Zurich
SOF
Sofia
38h 59m
De la
86€

Avia bilete spre Sofia

Zboruri spre Sofia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Zurich - Sofia, iar returul îl găsești pe pagina Sofia - Zurich.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Sofia sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Sofia.

Cel mai potrivit timp de a vizita Sofia

Temperatura in Sofia variază astăzi de la 23°C până la 23°C

Zurich

12 Jun 2021
18°C min
22°C max

Sofia

12 Jun 2021
23°C min
23°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Zurich
Sofia

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Sofia

test

Profil