Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Atena catre Berlin

De la 15€

Când să zbori la Berlin ca să economiseşti

prices: 15€ - 82€

Din Atena către Berlin

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Berlin este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 54 min – timp record pentru durata călătoriei din Atena spre Berlin în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-03-31

Cel mai ieftin zbor

15 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Atena către Berlin găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 29 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Berlin: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Berlin dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
29 ian.
ATH
Atena
BER
Berlin
2h 59m
De la
15€
Ryanair
31 mar.
ATH
Atena
BER
Berlin
2h 54m
De la
26€
Ryanair
10 mar.
ATH
Atena
BER
Berlin
2h 59m
De la
26€
Ryanair
23 ian.
ATH
Atena
BER
Berlin
2h 59m
De la
27€
Ryanair
4 mar.
ATH
Atena
BER
Berlin
2h 59m
De la
27€
Ryanair
3 apr.
ATH
Atena
BER
Berlin
2h 54m
De la
29€

Avia bilete spre Berlin

Zboruri spre Berlin care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Atena - Berlin, iar returul îl găsești pe pagina Berlin - Atena.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Berlin sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Berlin.

Cel mai potrivit timp de a vizita Berlin

Temperatura in Berlin variază astăzi de la 1°C până la 4°C

Atena

12 Dec 2019
8°C min
13°C max

Berlin

12 Dec 2019
1°C min
4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Atena
Berlin

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Berlin

Companii care zboară spre Berlin