Bilete de avion din Basel catre Barcelona

De la 21€

Când să zbori la Barcelona ca să economiseşti

prices: 21€ - 54€

Din Basel către Barcelona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Barcelona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Basel spre Barcelona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Vueling Airlines pe 2020-11-20

Cel mai ieftin zbor

21 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Basel către Barcelona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 noiembrie 2020, iar zborul va fi operat de Vueling Airlines.

Barcelona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Barcelona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Vueling Airlines
20 nov.
BSL
Basel
BCN
Barcelona
1h 39m
De la
21€
Vueling Airlines
22 oct.
BSL
Basel
BCN
Barcelona
1h 44m
De la
21€
Vueling Airlines
17 ian.
BSL
Basel
BCN
Barcelona
1h 39m
De la
29€
Vueling Airlines
10 ian.
BSL
Basel
BCN
Barcelona
1h 39m
De la
29€
Vueling Airlines
1 nov.
BSL
Basel
BCN
Barcelona
1h 39m
De la
29€
Vueling Airlines
30 oct.
BSL
Basel
BCN
Barcelona
1h 39m
De la
35€

Avia bilete spre Barcelona

Zboruri spre Barcelona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Basel - Barcelona, iar returul îl găsești pe pagina Barcelona - Basel.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Barcelona sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Barcelona.

Cel mai potrivit timp de a vizita Barcelona

Temperatura in Barcelona variază astăzi de la 24°C până la 27°C

Basel

14 Jul 2020
23°C min
26°C max

Barcelona

14 Jul 2020
24°C min
27°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Basel
Barcelona

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Barcelona

Companii care zboară spre Barcelona

test

Profil