Bilete de avion din Bratislava catre Barcelona

De la 41€

Când să zbori la Barcelona ca să economiseşti

prices: 41€ - 103€

Din Bratislava către Barcelona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Barcelona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Bratislava spre Barcelona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2021-03-03

Cel mai ieftin zbor

41 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bratislava către Barcelona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 14 august 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Barcelona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Barcelona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
14 aug.
BTS
Bratislava
BCN
Barcelona
6h 29m
De la
41€
Wizz Air
5 aug.
BTS
Bratislava
BCN
Barcelona
6h 29m
De la
42€
Wizz Air
19 aug.
BTS
Bratislava
BCN
Barcelona
6h 29m
De la
42€
Wizz Air
29 iun.
BTS
Bratislava
BCN
Barcelona
11h 44m
De la
51€
Wizz Air
8 iun.
BTS
Bratislava
BCN
Barcelona
11h 44m
De la
55€
Wizz Air
22 iun.
BTS
Bratislava
BCN
Barcelona
11h 44m
De la
57€

Avia bilete spre Barcelona

Zboruri spre Barcelona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bratislava - Barcelona, iar returul îl găsești pe pagina Barcelona - Bratislava.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Barcelona sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Barcelona.

Cel mai potrivit timp de a vizita Barcelona

Temperatura in Barcelona variază astăzi de la 18°C până la 20°C

Bratislava

28 May 2020
15°C min
18°C max

Barcelona

28 May 2020
18°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bratislava
Barcelona

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Barcelona

Companii care zboară spre Barcelona

test

Profil