Bilete de avion din Burgas catre Bologna

De la 53€

Când să zbori la Bologna ca să economiseşti

prices: 53€ - 224€

Din Burgas către Bologna

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bologna este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 7 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Burgas spre Bologna în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-10-10

Cel mai ieftin zbor

53 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Burgas către Bologna găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 8 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Bologna: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bologna dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

8 feb.
BOJ
Burgas
BLQ
Bologna
13h 24m
De la
53€
1 feb.
BOJ
Burgas
BLQ
Bologna
13h 24m
De la
53€
16 mar.
BOJ
Burgas
BLQ
Bologna
14h 24m
De la
56€
Lauda Motion
24 apr.
BOJ
Burgas
BLQ
Bologna
15h 29m
De la
58€
Lauda Motion
17 apr.
BOJ
Burgas
BLQ
Bologna
15h 29m
De la
58€
7 mar.
BOJ
Burgas
BLQ
Bologna
13h 24m
De la
59€

Avia bilete spre Bologna

Zboruri spre Bologna care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Burgas - Bologna, iar returul îl găsești pe pagina Bologna - Burgas.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bologna sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bologna.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bologna

Temperatura in Bologna variază astăzi de la 2°C până la 8°C

Burgas

27 Feb 2020
13°C min
13°C max

Bologna

27 Feb 2020
2°C min
8°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Burgas
Bologna

Citeste mai multe despre Bologna

Companii care zboară spre Bologna

test

Profil