Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Catania la Paris

De la 29€

Când să zbori la Paris ca să economiseşti

prices: 29€ - 70€

Dinamica prețurilor la bilete de avion din Catania către Paris

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Paris este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Catania spre Paris în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu easyJet pe 2020-07-08

Cel mai ieftin zbor

29 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Catania către Paris găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 noiembrie 2019, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Paris: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Paris dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
17 nov.
CTA
Catania
PAR
Paris
20h 19m
De la
29€
Ryanair
29 nov.
CTA
Catania
PAR
Paris
17h 4m
De la
31€
easyJet
15 mar.
CTA
Catania
PAR
Paris
2h 49m
De la
33€
easyJet
18 dec.
CTA
Catania
PAR
Paris
2h 49m
De la
33€
easyJet
8 iul.
CTA
Catania
PAR
Paris
2h 44m
De la
36€
easyJet
15 dec.
CTA
Catania
PAR
Paris
2h 49m
De la
36€

Avia bilete spre Paris

Zboruri spre Paris care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil. Află mai jos cum obţinem pentru tine cele mai mici preţuri la biletele de zbor şi cum Avigo revoluţionează conceptul de călătorie cu avionul. 

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Catania - Paris, iar returul îl găsești pe pagina Paris - Catania.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Paris sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Paris.

Citeste mai multe despre Paris

Companii care zboară spre Paris