Bilete de avion din Minsk catre Verona

De la 105€

Când să zbori la Verona ca să economiseşti

prices: 105€ - 168€

Din Minsk către Verona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Verona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Minsk spre Verona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Belavia Belarusian Airlines pe 2020-01-29

Cel mai ieftin zbor

105 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Minsk către Verona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 23 martie 2020, iar zborul va fi operat de Belavia Belarusian Airlines.

Verona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Verona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

23 mar.
MSQ
Minsk
VRN
Verona
18h 4m
De la
105€
2 mar.
MSQ
Minsk
VRN
Verona
18h 4m
De la
105€
28 mar.
MSQ
Minsk
VRN
Verona
18h 29m
De la
112€
9 mar.
MSQ
Minsk
VRN
Verona
18h 4m
De la
117€
10 feb.
MSQ
Minsk
VRN
Verona
18h 4m
De la
118€
3 feb.
MSQ
Minsk
VRN
Verona
18h 4m
De la
123€

Avia bilete spre Verona

Zboruri spre Verona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Minsk - Verona, iar returul îl găsești pe pagina Verona - Minsk.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Verona sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Verona.

Cel mai potrivit timp de a vizita Verona

Temperatura in Verona variază astăzi de la 7°C până la 11°C

Minsk

26 Jan 2020
2°C min
2°C max

Verona

26 Jan 2020
7°C min
11°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Minsk
Verona

Citeste mai multe despre Verona

Companii care zboară spre Verona

test