Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Porto catre Verona

De la 42€

Când să zbori la Verona ca să economiseşti

prices: 42€ - 122€

Din Porto către Verona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Verona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Porto spre Verona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Ryanair pe 2020-03-30

Cel mai ieftin zbor

42 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Porto către Verona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Ryanair.

Verona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Verona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Ryanair
30 ian.
OPO
Porto
VRN
Verona
9h 39m
De la
42€
Ryanair
23 ian.
OPO
Porto
VRN
Verona
9h 39m
De la
42€
Ryanair
15 ian.
OPO
Porto
VRN
Verona
22h 4m
De la
42€
Ryanair
20 dec.
OPO
Porto
VRN
Verona
24h 54m
De la
49€
Ryanair
13 dec.
OPO
Porto
VRN
Verona
24h 54m
De la
49€
Ryanair
6 feb.
OPO
Porto
VRN
Verona
9h 39m
De la
50€

Avia bilete spre Verona

Zboruri spre Verona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Porto - Verona, iar returul îl găsești pe pagina Verona - Porto.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Verona sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Verona.

Cel mai potrivit timp de a vizita Verona

Temperatura in Verona variază astăzi de la -1°C până la 4°C

Porto

12 Dec 2019
8°C min
12°C max

Verona

12 Dec 2019
-1°C min
4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Porto
Verona

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Verona

Companii care zboară spre Verona