Bilete de avion din Sofia catre Verona

De la 47€

Când să zbori la Verona ca să economiseşti

prices: 47€ - 127€

Din Sofia către Verona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Verona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 14 min – timp record pentru durata călătoriei din Sofia spre Verona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-02-13

Cel mai ieftin zbor

47 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Sofia către Verona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 7 aprilie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Verona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Verona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

7 apr.
SOF
Sofia
VRN
Verona
10h 4m
De la
47€
Ryanair
31 ian.
SOF
Sofia
VRN
Verona
14h 34m
De la
47€
30 mar.
SOF
Sofia
VRN
Verona
10h 39m
De la
48€
13 feb.
SOF
Sofia
VRN
Verona
6h 14m
De la
51€
Ryanair
23 mar.
SOF
Sofia
VRN
Verona
12h 14m
De la
51€
Ryanair
9 mar.
SOF
Sofia
VRN
Verona
12h 14m
De la
51€

Avia bilete spre Verona

Zboruri spre Verona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Sofia - Verona, iar returul îl găsești pe pagina Verona - Sofia.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Verona sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Verona.

Cel mai potrivit timp de a vizita Verona

Temperatura in Verona variază astăzi de la 4°C până la 8°C

Sofia

23 Jan 2020
2°C min
2°C max

Verona

23 Jan 2020
4°C min
8°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Sofia
Verona

Citeste mai multe despre Verona

Companii care zboară spre Verona

test